Tuinaanleg & verlichting

aanleg
Tuinaanleg
verlichting
Tuinverlichting

Hebt u ideeën over de invulling van uw aan te leggen tuin? Wij denken graag met u mee zodat wij uw wensen zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Op basis van uw wensen maken wij voor u een ontwerp en geven u advies over de te gebruiken materialen. We maken een beplantingsadvies, geheel gebaseerd op uw wensen en ideeën, zodat uw tuin de sfeer krijgt die u graag wilt hebben. In samenwerking met onze leveranciers kunnen wij alle soorten materialen en beplanting leveren.

Wij hebben vele jaren ervaring in het aanleggen van vijvers in allerlei uitvoering. Ook het aanleggen van een gazon door zaai klaar maken en inzaaien, door het leggen van graszoden of met kunstgras behoort tot onze mogelijkheden.

Wilt u een schutting, een hekwerk of een tuinafrastering, wij denken graag met u mee en maken vrijblijvend een offerte. Ook voor het maken van een tuinhuis, een overkapping, een pergola of misschien wel een buitenkeuken, komen we graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ook tuinverlichting maakt onderdeel uit van een sfeervolle tuin. Natuurlijk stellen wij graag een lichtplan op en denken wij met u mee over de mogelijkheden tot het sfeervol verlichting van uw voor- of achtertuin.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie of bel met 06-51472096 voor een afspraak. Ook kunt u via onze website direct een offerte aanvragen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?